Η σχολή μας λειτουργεί σε ένα χώρο 120 τ.μ με 60 τ.μ τατάμι, διαθέτει 2 a/c στο ταβάνι, ξεχωριστά άνετα αποδυτήρια, ντούς, 2 wc, χώρο υποδοχής, αναμονής, δωμάτιο Πρώτων Βοηθειών.

Η λέξη “REI” στα ιαπωνικά σημαίνει Σεβασμός και αποτελεί μια απο τις 7 αρετές των Σαμουράι. Για τους Σαμουράι οι πραγματικοί πολεμιστές δεν έχουν λόγο να είναι σκληροί. Δεν νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν τη δύναμή τους.

Οι πολεμιστές δείχνουν ευγένεια, ακόμη και προς τους εχθρούς τους. Χαίρουν σεβασμού, όχι μόνο για τις δεξιότητές τους στη μάχη, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συναναστρέφονται με άλλους. Η πραγματική δύναμη του πολεμιστή φαίνεται στις δύσκολες στιγμές.

Εκπαιδευτες

Δημητρης Μπισδεκης

Aikido Sensei

Ο Δημήτρης Μπισδέκης γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1980 στην Αθήνα. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει εξασκηθεί σε διάφορες πολεμικές τέχνες και είναι ειδικευμένος στο Aikido.

Ξεκίνησε τη πορεία του στα μαχητικά αθλήματα με το Καράτε , με το Kan Ryu και αργότερα συνέχισε με το παραδοσιακό κορεάτικο Hapkido. Έπειτα ξεκίνησε την εξάσκηση του στο Aikido στον Αλητικό Σύλλογο Άτλας (Zanshin Dojo) .

Για τα επόμενα χρόνια είχε ως δάσκαλο τον Φάνη Κοκόλη (4ο dan Aikikai), ενώ παράλληλα παρακολουθούσε τα σεμινάρια του Suwa Masatoshi shihan (7ο dan), μαθητή του shihan Igarashi Kazoo (7ο dan). Μέσα σε αυτό το διάστημα του δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάρια μεγάλων δασκάλων του Aikido και Ju Jitsu από την Ιαπωνία αλλά και την Ευρώπη .

Το 2016 ίδρυσε στα βόρεια προάστια στο Μαρούσι τον Αθλητικό Σύλλογο Ήφαιστο όπου μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί σε συνεργασία πρωτοποριακά προγράμματα όπως:”Προσχολικής και σχολικής αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας”,”Αυτοάμυνα γονείς και παιδιά μαζί”, “Anti-bullying system “,”Αυτοάμυνα για γυναίκες”.

Είναι αναγνωρισμένος προπονητής από την Γ.Γ.Α

Σήμερα είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 2 dan Aikikai στο Aikido και μαύρη ζώνη 1 dan στο Ju Jitsu.

Μαριον Τσιτσεκα

Pilates Trainer

Στη σχολή μας μπορείτε να διδαχθείτε την μέθοδο pilates, μια πολύ δημοφιλή και αρκετά δυναμική προπόνηση.

Our Trainers