Η σχολή μας λειτουργεί σε ένα χώρο 120 τ.μ με 60 τ.μ τατάμι, διαθέτει 2 a/c στο ταβάνι, ξεχωριστά άνετα αποδυτήρια, ντούς, 2 wc, χώρο υποδοχής, αναμονής, δωμάτιο Πρώτων Βοηθειών.

Η λέξη “REI” στα ιαπωνικά σημαίνει Σεβασμός και αποτελεί μια απο τις 7 αρετές των Σαμουράι. Για τους Σαμουράι οι πραγματικοί πολεμιστές δεν έχουν λόγο να είναι σκληροί. Δεν νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν τη δύναμή τους.

Οι πολεμιστές δείχνουν ευγένεια, ακόμη και προς τους εχθρούς τους. Χαίρουν σεβασμού, όχι μόνο για τις δεξιότητές τους στη μάχη, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συναναστρέφονται με άλλους. Η πραγματική δύναμη του πολεμιστή φαίνεται στις δύσκολες στιγμές.

Εκπαιδευτες

Δημητρης Μπισδεκης

Aikido Sensei

H σχολή (dojo) δημιουργήθηκε το 2016 απο τον Δημήτρη Μπισδέκη . Ένα Dojo ( σχολή ) το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι και διδάσκεται η τέχνη του Aikido σε ένα όμορφο φιλικό και γεμάτο θετική ενέργεια περιβάλλον. Από το Σεπτέμβριο του 2017 η σχολή ανήκει επίσημα υπό την τεχνική επίβλεψη του Sensei Suwa Masatoshi 7 Dan Aikikai ο οποίος είναι τεχνικά υπεύθυνος για τις εξετάσεις Dan για εμένα και τους μαθητές μου. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Sensei Κοκόλη Φάνη 4 Dan Aikikai .

Μαριον Τσιτσεκα

Pilates Trainer

Στη σχολή μας μπορείτε να διδαχθείτε την μέθοδο pilates, μια πολύ δημοφιλή και αρκετά δυναμική προπόνηση.

Our Trainers

[cookie-control]

Developed by intraCORE